RSS

Absenta….

19 Sep

Si asa a trecut destul timp … Destul incat sa ma gandesc la toate ce au fost , si la toate ce o sa mai fie…Destul sa`mi dau seama de multe lucruri pe care le`am ignorat atata timp…Toamna…Scoala a inceput, bobocii freamata pe strazi spre liceu, zambind si razand, nerabdatori de prima zi de liceu … Doar unul sta pe aceeasi banca, in acelasi loc, privind toata agitatia din jur … Doar eu , ramas neschimbat parca, doar putin atins de trecerea timpului ce nu iarta pe nimeni….La fel de tacut , la fel de retras…asteptand parca acea clipa in care totul va fi schimbat si nu voi mai recunoaste nimic din tot ce a fost pana acum … Si multe lucruri se intampla , multi spun ca nu e bine , si ca intr`o zi totul va fi bine… Si multi nu stiu cum e …. Multi cred ca “doar s`a intamplat, si totul va trece” …. poate doar pentru cineva care poate sa`si stearga amintirile, pentru cineva ce nu constientizeaza….pentru cineva pentru care toata  viata a fost bine , n`au fost griji, n`au fost nevoi, si n`au fost probleme ….

Prea multe adunate , prea multe aruncate si mult prea multe care te marcheaza…Prea multi care te vad cu ochi rai , doar pentru ca esti altfel, si multi care nu inteleg….Si la fel ca si pana acum , acelasi om cu tigarea vesnic aprinsa, ce cutreiera drumurile pe inserate….Acelasi ce vede viata “altfel” fata de ceilalti , acelasi ce vede lucrurile marunte si simple diferit …. acela ce observa tot ce e lasat neobservat…. Acelasi ganditor al tuturor , acelasi care ii intelege pe toti si este inteles de prea putini …… Acelasi ce lasa aceste randuri pentru voi , pentru a va regasi printre ele ……

Advertisements
 
3 Comments

Posted by on September 19, 2010 in Uncategorized

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

3 responses to “Absenta….

 1. Desolatee

  September 19, 2010 at 00:24

  Traiesc toate sentimentele pe care tu le-ai scris si probabil ca nu se vor schimba prea curand. in fine.
  Amintirile nu sunt bune decat cele care te ajuta sa traiesti in prezent, nu te lasa doborat de acestea. Totul va fi bine.

   
 2. margaretmaya

  September 27, 2010 at 22:26

  Cu timpul…andrei…cu timpul totu;l va fi bine, totul va reveni la normal, macar putin… pentru ca sufletul tau tot va mai suferii, ranile se vor inchide greu…
  Toate adunate, acele multe “rele” da te marcheaza, dar daca esti o persoana puternica, te lupti! si faci totul sa iesi cu fruntea sus, sa fie totul bine, sa simti ca traiesti din nou. Snrei, viata e minunata, in ciuda atator probleme ce le avem… lumea e minunata… merita cunoscuta, chiar daca sufletul tau are numai tristete de oferit. Incearca ceva nou, calatoreste, poate te ajuta, sa fii singur departe de lume, si cunoscuti departe de durere si gusta viata. Incearca macar, incearca sa lupti! vei reusi, ai prieteni care nu te vor lasa si daca ii lasi, te vor ajuta cu sufletul, vor fi alaturi de tine….

   
 3. zbordefluture

  October 11, 2010 at 10:50

  Bine ai revenit! Esti din ce in ce mai bine… Timpul isi face treaba, ai sa vezi! O sa redescoperi bucuria vietii!

   

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: